Vi er spesialister på adgangskontroll

Elektronisk adgangskontroll Drammen

Drammen Låsservice AS leverer og monterer elektronisk adgangskontroll i beste kvalitet. Vårt system innen adgangskontroll er kjennetegnet av optimale beskyttelse, stor fleksibilitet og høy brukervennlighet. Vi har nøye valgt ut vår leverandør innen adgangskontroll ut fra våre strenge kvalitetskrav. Derfor kan du alltid forvente produkter langt over vanlig standard når du velger adgangskontroll fra oss.

Elektronisk adgangskontroll åpner opp for nye muligheter sammenlignet med tradisjonelle låssystemer. En av de største fordelene er muligheten for å automatisere byggets adgangskontroll. For eksempel gjør et slikt system det mulig for deg å differensiere adgang i forhold til bruker/brukergrupper og justere åpningstider i bygget. Dessuten kan du enkelt administrere den enkelte brukerens adgangsrettigheter.

Vi er en anerkjent leverandør

Vår lange fartstid kombinert med vårt kompromissløse fokus på kvalitet har bidratt til vår anerkjennelse i bransjen. Vi har posisjonert oss som en tungvekter i Drammen og omegn, og har siden etableringen bygget opp en omfattende portefølje av fornøyde kunder. Kundemassen vår teller både bedrifter og privatpersoner.

Låssystemer er et område som ikke bør overlates til amatører. I oss har du en solid samarbeidspartner som leverer løsninger i harmoni med de høyeste standardene på området - og alltid basert på dine ønsker og behov.

Ta gjerne kontakt på telefon eller mail dersom du ønsker ytterligere informasjon vedrørende vårt tilbud innen adgangskontroll.