Vi er spesialister på dørlås

Drammen Låsservice AS er din låsesmed i nøden - enten du trenger ny dørlås eller har problemer med en lås. Vi sørger for rask levering og montering av dørlås i hele Drammen og omegn. Innen dørlås kan vi tilby et stort sortiment av nøye utvalgte produkter. Dette er produkter som både i forhold til kvalitet og funksjonalitet lever opp til våre strenge krav. Derfor kan du alltid forvente at en dørlås fra oss er en lås i beste kvalitet som bidrar til mange års ubekymret bruk.

Enten du bare trenger en enkelt dørlås eller har behov for et større låssystem kan vi bistå deg med solid kompetanse. Låser sørger for beskyttelse av verdier, og derfor er dette et område man ikke bør gå på kompromiss. For best mulige resultater er Drammen Låsservice AS det trygge valget.

Vi tilbyr komplette løsninger

Vi har lang fartstid i bransjen og er vant til å håndtere mange ulike problemstillinger på området. Godt innarbeidede rutiner sikrer god progresjon i oppdragene vi utfører, og du kan alltid forvente at løsningene er ferdige til avtalt tid. Vi har kapasitet og kompetanse til å påta oss selv krevende oppdrag innen dørlås og låssystemer.

Ta gjerne kontakt på enten telefon eller epost dersom du ønsker mer informasjon vedrørende vårt tilbud innen dørlås.