En anerkjent låsesmed

Har du behov for en låsesmed? I Drammen Låsservice AS har du en allsidig og fleksibel låsesmed som leverer løsninger langt over vanlig standard i bransjen. Vi ønsker at våre tjenester representerer noe mer enn det kundene forventer. Alle våre produkter som vi leverer og monterer har gjennomtenkte detaljer som sikrer mange års ubekymret bruk. Vi er nemlig en låsesmed som har lagt mye energi i å velge ut produktene i vårt sortiment, og utelukkende de produktene som lever opp til våre strenge kvalitetskrav har blitt en del av sortimentet vårt.

Som anerkjent låsesmed med høy yrkesstolthet er det naturlig for oss at vi leverer kvalitet i alle ledd. Det betyr også at du kan forvente kundeservice som få andre aktører kan matche. Det er helt avgjørende for oss at du som kunde hos oss føler deg godt tatt hånd om. Derfor er vi en låsesmed som strekker seg meget langt for å imøtekomme akkurat dine ønsker og behov.

Løsninger til privatpersoner og bedrifter

Våre tjenester som låsesmed retter seg både mot privatpersoner og bedrifter. Vi tilbyr alt fra nøkkelfiling og dørgrep til hoveddøren til komplekse låssystemer for større bedrifter. Vi er vant til å håndtere kompliserte utfordringer, og med våre smidige løsninger kan vi imøtekomme langt de fleste behov og ønsker på området.

Ta gjerne kontakt på enten mail eller telefon dersom du ønsker mer informasjon vedrørende vårt tilbud som låsesmed.