Vi har låskasse i beste kvalitet

Behov for ny låskasse? Vi forhandler låskasse for de fleste dørtyper. Vi har låskasse for symmetrisk og asymmetrisk montering, og vår låskasse har dessuten vendbar falle for høyre- og venstrehengte dører. Når du kjøper låskasse fra oss, handler hos en anerkjent låsesmed. Vi har nøye valgt ut produktene i vårt sortiment slik at det imøtekommer både våre kunders ulike ønsker og våre strenge krav til kvalitet.

Drammen Låsservice AS legger vekt på å levere kvalitet til tiden. Vi sørger for rask levering og montering - og alltid til avtalt tid. Kvalitet har i alle dager vært vårt kjennetegn, og dette har bidratt til vår anerkjennelse på markedet. Vi har både privatpersoner og større bedrifter blant våre kunder, og vi har kompetanse og kapasitet til å utføre selv krevende oppdrag.

Vi tilbyr komplette låssystemer

Dersom du trenger låskasse i forbindelse med en større løsning, kan vi sammensette et tilbud som passer for akkurat deg og behovene dine. Vi har en fleksibel tilgang, slik at vi kan skreddersy løsninger som passer for akkurat deg.

Vi holder til sentralt i Drammen, og tilbyr våre tjenester i hele Drammen og omegn.

Ønsker du ytterligere informasjon vedrørende låskasse er det bare å kontakte oss på enten telefon eller mail.