Låsservice for bedrifter

Låsesmedtjenester for bedriftskunder i Drammen og omegn

Drammen Låsservice tilbyr låsesmedtjenester og fordelaktige serviceavtaler for bedriftskunder i Drammen og omegn. Vi skreddersyr løsninger tilpasset dine behov, og sammen legger vi til rette for trygge og sikre bedriftslokaler - uansett hvor hvor stort bygget er og hvor mange ansatte som skal ha tilgang til bygget.

Våre serviceavtaler innebærer også at vi utfører kontroll og vedlikehold av alle låse- og sikringsinstallasjoner med jevne mellomrom. På denne måten kan vi sørge for langvarig drift og legge til rette for at alle systemer fungerer optimalt til enhver tid, uansett om det gjelder enklere mekaniske låssystemer eller større elektroniske adgangskontrollsystemer.


Dine fordeler som bedriftskunde

En stor fordel du har som bedriftskunde av Drammen Låsservice, er at våre profesjonelle låsesmeder blir godt kjent med låse- og sikringsinstallasjonene i dine bedriftslokaler. Dette gjør at vi kan utbedre akutte feil, gjøre utskiftninger og oppgraderinger, samt utføre vedlikeholdsarbeid raskere og mer kostnadseffektivt enn en låsesmed på enkeltoppdrag.

Med kjennskap til alle sikringssystemer og bygget for øvrig, vil vi i tillegg kunne bistå med en tettere oppfølging til fordel for våre kunders sikkerhet og trygghet, og gi råd og veiledning for ytterligere sikring av lokalet.


Den beste låsserviceavtalen, til den beste prisen

Vi har lang erfaring med låsserviceavtaler for små og store bedrifter. Alle våre avtaler tilpasses akkurat dine behov, slik at du får den beste servicen - til den beste prisen. Vi kan blant annet tilby bedriftskunder serviceavtaler som inkluderer:

  • Jevnlig kontroll av mekaniske og elektroniske låser
  • Planlegging og montering av låse- og adgangskontrollsystemer
  • Nymontering, vedlikehold og utskiftning av deler
  • Personlig oppfølging og rådgivning
  • Rask hjelp i akutte situasjoner

Ta kontakt med oss for mer informasjon om serviceavtale og befaring.