Låsservice for privatpersoner

Viktig med sikring av privatboliger

Dessverre har det med årene blitt mer og mer viktig med gode låse- og sikringssystemer for privatboliger. De fleste innbrudd skjer midt på lyse dagen når folk flest er på jobb. Uten god boligsikring er din bolig et enkelt bytte for de med mindre ærlige hensikter. Heldigvis finnes det i dag moderne, forsikringsgodkjente løsninger som bidrar til å sikre bolig og eiendom - både når du er hjemme og når du er på jobb.

Drammen Låsservice bistår privatpersoner med profesjonell rådgivning, låsemontering og installasjon av enkle og mer avanserte sikringsløsninger. Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg mot en bedre sikring av hjem og eiendom? Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

Låsemontering i hjem og bolig

Gode låser er et av de første stegene for å øke sikkerheten i din bolig. Dette er for mange en selvfølge. Likevel er det få som investerer i vedlikehold og oppgradering av gamle låser, og mange privatboliger er i dag dårlig sikret mot ubudne gjester. Langvarig bruk og slitasje, nøkler på avveie og utdaterte låsesylindere er det få som tenker over i det daglige, og mange tror deres hjem er bedre sikret enn det egentlig er.

Har det gått mange år siden det sist ble utført vedlikehold og oppgradering av dine låser? Har du nylig flyttet inn i ny bolig? Er du i tvil om sikkerheten i ditt hjem er slik den bør være? Skal du tegne innbruddsforsikring? Dette og mye mer er gode grunner til å innhente ekspertise fra en profesjonell låsesmed til å kontrollere låser og låsesystem.

Kjenner du deg igjen i noe av dette? Ta kontakt med oss for befaring, rådgivning og montering.

Vi setter din sikkerhet i fokus

Vi i Drammen Låsservice har som mål å hjelpe våre kunder oppnå en tryggere hverdag og et sikkert hjem. Med mange års erfaring innen rådgivning, planlegging og montering av låse- og sikkerhetsløsninger for privatmarkedet, har vi kunnskapen som skal til for å ivareta sikkerheten i ditt hjem.