Vi leverer låssystemer for ulike behov

Drammen Låsservice AS er en veletablert leverandør av låssystemer. Våre låssystemer er fra nøye utvalgte produsenter som imøtekommer våre strenge krav til kvalitet og funksjonalitet. Med låssystemer har man mulighet for å regulere adgangen i bygg i forhold til ulike brukergrupper. Typiske steder der man benytter låssystemer er næringsbygg, boliger med utleiedel, borettslag og garasjeanlegg. Med et låssystem oppnår du både kontroll over nøkler og dessuten en fleksibel adgangskontroll. Derfor har låssystemer oppnådd stor popularitet blant både bedrifter og privatpersoner.

Lassystemer leverandor og montering Drammen Lasservice AS

Patenterte nøkler gir økt kontroll

Det er meget viktig at man benytter patenterte nøkler i låssystemet - for uten patenterte nøkler mister man kontrollen over nøklene. Drammen Låsservice AS tilbyr utelukkende systemer basert på patenterte nøkler.

Når man velger å etablere et låssystem må man vurdere hvilken type verdier som ønskes beskyttet - dreier det seg utelukkende om materielle ting eller også om for eksempel informasjon? Vi bistår deg gjerne i denne vurderingen og skreddersyr en løsning som passer for akkurat deg og behovene dine.

Vi har lang fartstid i bransjen

Velger du oss til å installere låssystemer, velger du en anerkjent aktør med lang fartstid i bransjen. Siden vår etablering har vi posisjonert oss som et naturlig førstevalg i Drammen og omegn. Vi er en kompetansebedrift som vekter kvalitet i alt vi gjør. Derfor kan du alltid forvente litt ekstra når vi utfører oppdrag for deg.

Ønsker du å vite mer i forhold til låssystemer er det bare å kontakte oss på enten mail eller telefon.