Lettvint passasje med dørautomatikk

Dorautomatikk med montering Drammen Lasservice AS

Drammen Låsservice AS leverer og monterer dørautomatikk i beste kvalitet. Med dørautomatikk sikrer du deg lettvint passasje gjennom dør fordi døren åpner automatisk for deg. Vår dørautomatikk passer for langt de fleste dørtypene. Spesielt i områder med høy gjennomstrømning av personer kan dørautomatikk bidra til å skape flyt i persontrafikken og redusere risikoen for uhell ved dørene. Dessuten gjør dørautomatikk det mye enklere for bevegelseshemmede å ferdes rundt i bygningen.

Drammen Låsservice AS er en anerkjent spesialist innen låssystemer, og i oss har du en seriøs samarbeidspartner som alltid setter deg og dine behov i sentrum for aktivitetene våre. Som en leverandør med høy yrkesstolthet er det helt naturlig for oss å tilby kundeservice langt over vanlig standard. Derfor kan du alltid forvente at våre løsninger skreddersys etter akkurat deg og behovene dine.

Vi har lang fartstid i bransjen

Når vi utfører oppdrag innen dørautomatikk tar vi utgangspunkt i flere års erfaring. Vi har godt innarbeidede rutiner som sikrer rask progresjon i oppdragene vi påtar oss. En solid innsats over en årrekke har bidratt til at vi har posisjonert oss som et populært førstevalg i Drammen og omegn.

Ønsker du ytterligere informasjon vedrørende vårt tilbud innen dørautomatikk er det bare å ta kontakt på enten mail eller telefon.